Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea au învins-o pe U BT Cluj


Așa cum își doreau, baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea au reușit să mai învingă o dată campioana en-titre, U BT Cluj. Miercuri seara, în Arena „Antonio Alexe”, elevii antrenorului Cristian Achim s-au impus cu scorul de 82-78, după un meci foarte echilibrat, cu zece răsturnări de scor, dar și cu un final de joc bine gestionat de orădeni.

Ultimele zece minute au consemnat însă o luptă acerbă. Clujenii au egalat la 64, au condus apoi cu 71-67, dar cu patru minute înainte de final, CSM-ul a egalat la 71 și a revenit apoi la conducere, disanțându-se la 76-71, iar de aici în ultimele două minute au știut cum să gestioneze finalul și astfel, să câștige, meritat, cu 82-78.

Un joc foarte bun l-a practicat cu această ocazie Kris Richard, care a fost, de altfel, și principalul marcator al partidei, cu cele 27 de puncte marcate. L-a urmat de la CSM, Kariniauskas, cu 19 puncte și Gajovic, autor a 11 puncte.

Prin acest succes, CSM-ul orădean nu mai poate pierde locul IV și este sigur de faptul că va juca pe teren propriu în primele jocuri din turul I al play-off-ului. Acum rămâne de văzut de pe ce poziție va intra în play-off, de pe III sau IV. Totul se va decide la finalul acestei săptămâni, când se va desfășura ultima etapă a TOP 6. Atunci, Oradea va juca la București, cu Steaua, sâmbătă, de la ora 17.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *