Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea au învins-o pe Timba Timiș


Așa cum era de așteptat, baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea s-au impus clar, sâmbătă seara, pe teren propriu, în fața celor de la Timba Timișoara, în cadrul etapei a X-a a campionatului Ligii Naționale.

Jocul, care s-a desfășurat la Arena „Antonio Alexe”, s-a încheiat cu sorul de 100-76 în favoarea elevilor antrenorului Cristian Achim, care și-au adjudecat primul sfert cu 23-16, iar pe cel de-al doilea l-au dominat cu autoritate, cand au marcat cele mai multe puncte, 31 și au primit numai 15. Astfel, scorul pauzei mari a fost 54-31 pentru orădeni.

Și în partea a doua, bihorenii s-au aflat la timonă. Astfel, au câștigat sfertul al III-lea cu 27-19, intrând în ultima pauză cu o diferență concludentă, scor 81-50.

Pe fondul schimbărilor de pe final, oaspeții au reușit să mai reducă din diferență, în ultimele zece minute, pe care și le-au adjudecat cu 26-19. În acest fel, scorul final a fost 100-76, „roș-albaștrii” realizând suta și adjudecându-și o victorie concludentă, la o difernță de 24 de puncte, fapt care reprezintă cel de-al șaselea succes pentru ei în actuala stagiune.

Antrenorul Cristian Achim a rulat întreg lotul de jucători, cele mai multe puncte înscriindu-lea Goran Gajovic, 15, urmat fiind de căpitanul Andrei Mandache, cu 14 și Muhamed Pasalic și Martin Zeno, cu câte 13 puncte.

De partea cealaltă, din echipa timișoreană, cel mai eficace a fost C. Naylor, cu 24 de puncte, urmat de P. Reljic, cu 19 puncte.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *