Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

În Liga Națională de Baschet, CSM CSU Oradea, victorioasă la Tg. Mureș


Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea s-au impus clar, vineri seara, la Tg. Mureș, în prologul etapei a IV-a din Liga Națională. Jucătorii pregătiți de antrenorul Cristian Achim au câștigat mai clar decât s-ar fi așteptat, cu scorul de 86-60, după ce au dominat tot jocul și și-au adjudecat toate cele patru sferturi.

Orădenii s-au detașat încă din primele zece minute, pe care și le-au adjudecat cu 27-17. Apoi, în sfertul II s-au distanțat și mai clar, după ce au marcat 22 de puncte, iar adversarii lor numai 13. Astfel, la jumătatea confruntării, CSM CSU conducea deja cu 19 puncte, scor 49-30.

Chiar dacă, după pauza mare s-a mai echilibrat cât de cât disputa, tot bihorenii au continuat să fie „vioara întâi”, adjudecându-și sfertul III cu 20-16, iar pe ultimul cu 17-14. În acest fel, CSM CSU Oradea a repurtat o victorie reconfortantă, la o diferență de 26 de puncte, cu scorul de 86-60.

În urma acestui succes, cel puțin până la jocul de sâmbătă al clujenilor de la U BT, formația orădeană a urcat pe primul loc, cu 7 puncte, având trei victorii și o înfrângere, în patru partide.

Antrenorul Cristian Achim a rulat întregul lot de jucători deplasat la Tg. Mureș, iar cu excepția lui Mihai Gavrilă, cu toții și-au trecut numele pe lista marcatorilor. Cei mai eficace au fost însă: Andrei Mandache, cu 14 puncte, Muhamed Pasalic, cu 12 puncte, Obbie Trotter și Goran Gajovic, autori a câte 10 puncte.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *