Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

CSM CSU Oradea va avea ca adversară echipa turcă, Muratbey Usak Sportif


Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea și-au aflat joi adversarii din optimile de finală ale FIBA Europe Cup. Aceștia sunt turcii de la Muratbey Usak Sportif.
Tragerea la sorți a avut loc la sediul FIBA, de la Munchen, fiind condusă de către Ljubomir Mandic, Head of Competitions pe zona Europa al forului internațional.
Partida dintre campioana României și echipa turcă se va desfășura, în dublă manșă, pe datele de 8 și 22 februarie, cu primul joc la Arena Antonio Alexe din Oradea.
După cum notează site-ul clubului orădean, similar campioanei României, formația Usak Sportif provine din Basketball Champions League. Turcii au avansat în grupele acestei competiții după o dublă victorie repurtată tocmai cu U-BT Cluj-Napoca.
Echipa Muratbey Usak Sportif a făcut parte din Grupa C a Basketball Champions League, unde a obținut 5 victorii în cele 14 meciuri disputate și, precum formația orădeană, s-a clasat pe locul VI.
În ultima etapă din BLC, Usak a repurtat un succes în fața liderului grupei, Asvel Villeurbane, scor 70-58.
În ceea ce privește campionatul din Turcia, Usak Sportif are 5-10 la general și se situează pe locul al 13-lea în clasament.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *