Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Bihorenii sunt invitați, sâmbătă, să redescopere Stâna de Vale, pe bicicletă


Bihorenii dornici sa redescopere Bihorul au ocazia, sambata, 8 septembrie sa pedaleze in cadru organizat in zona stațiunii Stâna de Vale. Traseul propus este de dificultate ușoară spre medie.

„Pentru a avea forță la pedalat comunitatea locală din Budureasa ne așteptă cu gustări reci din mâncăruri tradiționale locale”, spun organizatorii.

Plecarea va fi din parcarea de lângă Hotel Iadolina la ora 10:00, de unde se ajunge în câteva minute la Izvorul Minunilor. De aici traseul pe o distanță de cca. 8 km coboră pe valea Iadului cca. 250 în altitudine până la Cascada Vălul Miresei, trecând pe lângă acumularea Cârligați. Va urma  o scurtă drumeție până la Cascada Săritoarea Ieduțului.

La reîntoarcere urmează cel mai greu sector din traseu, deoarece trebuie pedalat înapoi spre Stâna de Vale, iar cei 250 de metri în altitudine trebuie recuperați.

După revenirea în stațiune se va servi prânzul (contra cost, 12 lei/pers. ciolan cu fasole, salată, plăcintă).
După prânz participanții la eveniment (care vor primi badge-uri pe baza formularului de înscrieri) vor avea posibilitatea să se delecteze în parcul de aventură HAPPY LAND Adventure la prețuri promoționale. Tubbing / trambulină – 2 ture GRATUIT, acces în parc de aventură pentru 2 ore cu doar 20 lei pentru copiii sub 14 ani, respectiv 30 lei/pers. pentru adulți.

Doritorii vor putea călătorii din Oradea către Stâna de Vale și retur cu autocarul, la prețul de 49 lei/pers. care include și transportul bicicletei. Pe lângă aceștia, sunt bineveniți toți cei care vor să facă deplasarea la Stâna de Vale pe cont propriu. Cu toate acestea, pentru a beneficia de apă minerală, gustări de produse tradiționale locale, dar și de tarife promoționale la parcul de aventură, toți participanți vor fi rugați să se înscrie la eveniment accesând link-ul de mai jos. Toate acestea sunt necesare pentru a primi badge-uri (ecusoane) personalizate.

sursa: oradeaindirect.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *