Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Bursa Generală a Locurilor de Muncă din județul Bihor, la Arena ”Antonio Alexe”


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor organizează vineri, 20 aprilie 2018, de la ora 9, Bursa Generală a Locurilor de Muncă din județul Bihor, la Arena ”Antonio Alexe” din Oradea.

Participă la eveniment un număr de 66 de angajatori care oferă, persoanelor în căutarea unui loc de muncă, 1.200 de locuri de muncă vacante. Dintre acestea 150 sunt destinate persoanelor cu studii superioare.

Angajatorii prezenți reprezintă domenii de activitate diverse, precum: comerț, industria automotive, industria prelucrătoare, producție, servicii, sănatate sau turism

”Scopul nostru este de a facilita întâlnirea cererii cu oferta de pe piața muncii din județul Bihor. Pe de o parte, vrem să ajutăm șomerii și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă să-și găsească un job pe măsura pregătirii și experienței lor profesionale. Pe de altă parte, vrem să venim și în sprijinul agenților economici pentru a-și selecta și angaja resursele umane de care au nevoie. Oferta angajatorilor este și de această dată, una generoasă și avem peste 1.000 de locuri de muncă vacante. În plus, cei care participă la bursă beneficiază de consiliere personalizată și orientare în carieră, precum și de informații utile privind cursurile de formare profesională organizate de agenția noastră și partenerii noștri.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă din 20 aprilie este un real succes și reușim, astfel, să dovedim, încă odată, că suntem o instituţie modernă și flexibilă, care are capacitatea de a răspunde provocărilor de pe piaţa muncii”, a declarat Békési Csaba, directorul executiv al A.J.O.F.M. Bihor.

Firmele care doresc să participe la eveniment se pot înscrie gratuit până în data de 13 aprilie, utilizând formularul disponibil pe website-ul Agenției www.bihor.anofm.ro.

Pentru informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie la numerele de telefon: 0259.436.821, 0359.800960, 0359.800961, 0359.800.962 – interior 124. 

Bekesi Csaba, Director executiv al AJOFM Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *