Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

„Călător pe drumuri neștiute”, un nou proiect al Asociației „Zile Colorate”


În perioada mai-iunie 2022, Asociația Zile Colorate a  desfășurat proiectul  „Călător pe drumuri neștiute!”

În cadrul acestui proiect, am  organizat trei ateliere de călătorii. „Călătorie virtuală în Italia” și „Călătorie virtuală în Franța” au stârnit copiilor dorința de a cunoaște și descoperi frumusețile acestei lumi!

„Călătorie în trecut” – Copilăria de altădată, unde am organizat activitati in aer liber intre bunici si copii, a fost una foarte caldă și emoționantă. Acest timp petrecut de bunici si nepoti a  crescut legatura emotionala dintre ei, toți bucurându-se de timpul petrecut împreună.

,,Frumuseţea copiilor vine de la părinţi, zâmbetul de la bunici, iar puritatea de la Dumnezeu” (Teodor Dume). Felicitări pentru tot ce faceți!, ne-a transmis un părinte.

Mulțumim voluntarilor care au ales să-și dăruiască timpul și energia și au venit alături de noi. Descriem greu în cuvinte efortul și implicarea depusă de acești tineri și adulți.

Cu multă recunoștință și multă dragoste, le mulțumim!

Activitățile proiectului s-au desfășurat la Casa Zile Colorate din localitatea Suplacu de Barcău.

Proiectul  „Călător pe drumuri neștiute!” este finanțat prin „START ONG” , un instrument de finanțare comunitară lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorow.

 

Olimpia DRAGOȘ și Brîndușa CHIRA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *