Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Campania umanitară : „Fotografie pentru Daniel”


După un accident violent, visele lui Daniel Kocsis, un tânăr de 19 ani din satul Almașu Mare, jud. Bihor, pot fi împlinite doar cu ajutorul nostru.

În timp ce descărca lemne pentru foc, împreună cu tatăl său, Daniel a fost lovit în cap de un buștean care i-a zdrobit jumătate din craniu. Potrivit Rotary Club Marghita, după câteva săptămâni în care Daniel s-a aflat în comă și trei operații pe creier, tânărul s-a născut a doua oară. Dar acum, trebuie din nou să învețe să meargă, să vorbească, să își recupereze din nou vederea și celălalte simțuri și gesturi.

Din calota craniană îi lipsește aproape jumătate, fiind necesară o altă operație pentru montarea unei plăci care să îi protejeze creierul și să îi refacă forma capului, însă toate acestea, costă foarte mulți bani, sumă pe care tatăl lui nu are posibilitateasă o câștige, fiind și singurul înteținător al familiei.

Daniel are nevoie și de ajutorul tău, așa că, unul din prietenii lui din copilărie, fotograful orădean Adonis Hercuți, te așteaptă miercuri, 30 octombrie 2019, între orele 14 și 17.30, în Parcul Libertății, la o ședință foto caritabilă!

„Poți să vii cu familia, prietenii, cățelul, pisica, copacul tău… orice, eu te fotografiez! Iar în schimb, primești o fotografie, dar mai mult decât o simplă fotografie, primești o amintire și de fiecare dată când o privești, această fotografie, o să-ți aducă aminte că ai ajutat o persoană în nevoie”, a scris Adonis Hercuți pe contul lui de facebook. Taxa minimă este de zece lei, iar toți banii care se vor strânge vor merge direct către Daniel!

Împreună putem clădi sănătatea și-i putem oferi viitorul acestui tânăr pe care-l așteaptă o perioadă grea de recuperare!

Vino, fă o poză și donează!

 

Cristina Pușcaș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *