Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Cel mai bun arbitru bihorean, Cosmin Cormoş a fost premiat


Ca de obicei la sfârșit de an, arbitrajul fotbalistic bihorean îmbracă straie de sărbătoare și-și premiază laureații. Gala Arbitrajului Bihorean a fost organizată de această dată de Comisia Judeţeană de Arbitri Bihor şi Asociaţia „Cavalerii Fluierului” Bihor la sala de evenimente Emerald, unde elita arbitrajului bihorean, precum și invitații organizatorilor s-au reunit pentru acordarea premiilor și banchetul de final de an.
Dacă anul trecut invitatul special a fost Ovidiu Hațegan, de această dată oaspeții de seamă s-au numărat cunoscuții arbitri Cristian Balaj şi Istvan Kovacs, ambii veniţi tocmai de la Bruxelles, acolo unde au arbitrat meciul din Europa League dintre Anderlecht şi St. Etienne.
Cel mai mai bun arbitru a fost desemnat Cosmin Cormoş. El i-a devansat pe Radu Bitea, situat pe locul II și Andrei Venter şi Ciprian Filip, situați pe poziția a III-a. Premiile pentru aceștia au fost înmânate chiar de Cristian Balaj.
Apoi, cel mai bun arbitru asistent al anului 2016 a fost desemnat Marius Matica. Pe locul al II-lea la această secțiune s-au situat Cristian Gozman şi Cristian Bologan, iar pe locul al III-lea, Alex Beleneşi şi Florin Toia.
Cum și fetele sunt tot mai implicate în arbitraj, iar Bihorul stă destul de bine a acest capitol, organizatorii Galei Arbitrajului Bihorean nu au omis nici secțiunea feminină. Cea mai bună a fost desemnată Adina Claudia Popa. Pe locul aş II-lea s-a situat Paula Popa, iar pe poziția a III-a, Gyorgyi Duma.
La arbitri asistenți, cea mai bună a fost desemnată Gabriela Toderaş, secondată de Adina Moza, iar pe poziţia a III-a au fost alese Cristina Vuşcan şi Jeanina Păduraru. Cel mai promiţător tânăr arbitru a fost nominalizat Sergiu Varga, care, la 17 ani, a finalizat cursul în 2016, an în care a şi debutat la nivel de Liga a IV-a.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *