Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Competitorii CS Crişul Oradea au obţinut 63 de medalii în anul 2016


La sfârșit de an și Clubul Sportiv Crișul Oradea, unul dintre cele mai emblematice cluburi sportive bihorene i-a desemnat și premiat pe cei mai buni sportivi ai anului 2016.
Așa cum era de așteptat, cea mai bună sportivă de la Crișul în 2016 a fost desemnată tânăra înotătoare Huszar Ingrid, cea care la finele săptămânii trecute a reuşit să doboare un record naţional vechi de 20 de ani care aparţinea fostei campioane olimpice Diana Mocanu.
Desfășurată la Hotel Continental, festivitatea de premiere de la CS Crișul a reunit, pe lângă sportivii și antrenorii clubului orădean și câteva personalităţi ale sportului bihorean.
Directorul Clubului Sportiv Crişul Oradea, Ionel Bungău a prezentat pentru început bilanțul pe 2016 al sportivilor clubului, rezultate care au fost obținute de cele cinci secţii care mai beneficiază de finanţare reprezentând o zestre de 38 de medalii la sporturile olimpice și 25 de medalii la cele neolimpice. Astfel, în total, sportivii clubului Crișul au ocupat de-alungul acestui an 63 de locuri pe podium la diferitele competiții la care au participat.
Dacă cea mai bună sportivă a fost desemnată, Huszar Ingrid, pe locurile II și III s-au situat tot doi înotători, Ioana Buzlea și Mihnea Dăscălescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *