Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Centrul EUROPE DIRECT Oradea celebrează Ziua Europei


 

Cu ocazia Zilei Europei, în perioada 1-16 mai 2021, Centrul EUROPE DIRECT Oradea organizează primul concurs de eseuri pentru tinerii orădeni, cu tema ”Ziua Europei – 71 de ani pace și unitate”. Concursul a fost lansat în data 1 mai și se încheie în 16 mai. Eseurile vor fi publicate pe pagina de facebook EUROPE DIRECT Oradea urmând ca autorii celor mai apreciate dintre ele să fie premiați cu carduri cadou pentru achiziționarea de cărți. Mai multe detalii despre concurs se găsesc aici: https://tinyurl.com/2va3xhh6

Pentru pasionații de desen, duminică 9 mai de la ora 12:00 în Parcul Libertății, organizăm un concurs de desene pentru copii și tineri, cu aceeași temă: ”Ziua Europei – 71 de ani pace și unitate”. Cei care doresc să participe la concursul de desene, se pot înscrie în prealabil completând formularul: https://tinyurl.com/mnbjaa3z. Desenele participanților vor fi fotografiate și postate pe paginile de facebook EUROPE DIRECT Oradea și Fundația Comunitară Oradea, ulterior, 12 dintre acestea vor fi incluse în calendarul tipărit al anului 2022.

 

EUROPE DIRECT Oradea este un centru de informare despre activitățile Uniunii Europene, destinat tuturor cetățenilor. Centrul își desfășoară activitățile în sediul Fundației Comunitare Oradea din Crișul Shopping Center etajul 2, acesta fiind unul din programele organizației pentru anii 2021-2025.

Mai multe informații sunt disponibile pe pagina de facebook a Centrului EUROPE DIRECT Oradea: https://tinyurl.com/drhz7hv8

 

 Contact: Claudia Abrudan

Director Executiv

Fundația Comunitară Oradea

Tel: 0743 295 486

E-mail: europedirectoradea@fundatiacomunitaroradea.ro

 

Fundația Comunitară Oradea este o organizație nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, care își propune îmbunătăţirea vieţii locuitorilor din judeţul Bihor prin mobilizarea şi distribuirea de resurse pentru iniţiative locale.

Facem posibil acest lucru prin încurajarea spiritului filantropic și de responsabilitate socială al organizaţiilor nonguvernamentale, companiilor și persoanelor fizice/grupurilor de iniţiativă, cu scopul de a acoperi nevoile mereu în schimbare ale comunității.

Fundația Comunitară Oradea face parte din programul național de “Fundații Comunitare”, inițiat de Asociația pentru Relații Comunitare, în parteneriat cu Fundația Pentru Parteneriat și Fundația Pact, cu sprijinul financiar al Charles Stewart Mott Foundation, Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe și Romanian-American Foundation.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *