Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Circulația trenurilor de călători CFR, în minivacanța de 1 Mai


În contextul unui trafic crescut prilejuit de minivacanța de 1 Mai, CFR Călători operează cu întreg parcul activ de material rulant și programează suplimentar, operativ – în funcție de disponibilități – capacități de transport pe rutele la care se înregistrează cele mai mari solicitări, conform evoluției și dinamicii traficului de pasageri. În perioada 27 aprilie – 2 mai sunt suplimentate cu vagoane, trenurile către cele mai solicitate destinații, în special cele spre litoral şi Valea Prahovei.

În plus, faţă de trenurile existente în graficele de circulaţie, vor fi asigurate legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Timişoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov, Iaşi și Suceava spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia (click Anexă).

De asemenea, va fi suplimentat numărul de case de bilete deschise publicului călător din stații în funcție de intervalele orare aferente fluxurilor mari de pasageri.

Studenții pot călători gratuit conform legii, iar toți pasagerii pot beneficia de reduceri importante prin alegerea ofertei tarifare potrivite, cu diversele discounturi acordate. Acestea sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic intern/ Oferte.

Pentru călătoria dus-întors se acordă reducere de 10%, de exemplu, prețul pentru ruta București – Constanța și retur fiind de 108,10 lei. 

Pentru evitarea aglomeraţiei din ziua plecării trenului, recomandăm pasagerilor să-şi procure din timp legitimaţiile de călătorie. Acestea pot fi achiziţionate cu anticipație:  online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări și agenţii de voiaj CFR; de la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Programul agenţiilor de voiaj CFR de 1 Mai:

Sunt deschise agenţia de voiaj din Aeroportul Otopeni și agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iași, conform programului de lucru al centrelor comerciale, iar restul agenţiilor vor fi închise. 

Înainte de călătorie, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații.

 Nicoleta Mălăescu, CFR Călători

One Response “Circulația trenurilor de călători CFR, în minivacanța de 1 Mai”

  1. Dodel Românaș cu studii plecat unde e respectat
    mai 4, 2018 at 3:45 pm

    După trei, patru grătare consecutive, cui nu i s-ar apleca? Dinel Vlaicu, un bărbat de 42 de ani din Tecuci, spune că pur şi simplu nu mai suportă să vadă carne după dezmăţul de 1 Mai. Din fericire, acesta a găsit o soluţie ingenioasă: mănâncă micii şi cefele doar după ce soţia i le înveleşte atent în frunze de salată.”Toată minivacanţa am învârtit la mici şi cârnaţi, cefe şi pi*dulici, pulpe şi cotlete, gâturi şi gheare, ficaţi şi pipote. Jur că dacă mai văd o dată carne, mi se întoarce stomacul pe dos”, exclamă tecuceanul. „Din fericire, am o familie care mă susţine şi are grijă să nu fiu pus în situaţia de a vedea carne.”

    „Micii îi rulez în salată, cârnaţii intră la fix într-un castravete scobit, chiftelele le îndes într-un ardei. N-am citit multă istorie, dar presupun că aşa au apărut sarmalele”, recunoaşte Geta, soţia lui Dinel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *