Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Clubul de Dans Sportiv „Stephany”, 53 de medalii obţinute în 2016


Clubul de Dans Sportiv „STEPHANY” din Oradea a încheiat un an foarte bun, cu rezultate și multe Titluri de Campioni Naționali.

În martie 2016 – la Campionatul Absolut al României, perechea TÓTH ISTVÁN ARAMISZ–NIRUCZ LORENA a devenit CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ la secțiunea LATINO–AMERICANE, categoria de vârstă 10–11 ani, iar perechea DAVID GORGAN–DIANA POPA s-a calificat în finala competiției la categotia de vârstă de 12–13 ani, secţiunea OPEN LATINO-AMERICANE.
În noiembrie 2016 – la Campionatul de Clase al României perechea DAVID GORGAN–DIANA POPA a devenit CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ la secțiunea LATINO–AMERICANE clasa C, categoria de vârstă 12–13 ani.
În noiembrie 2016 – la Campionatul de Clase al României, LAURENȚIU GHENDER–ALEXANDRA GHENDER a devenit VICECAMPIOANĂ NAȚIONALĂ la secțiunea LATINO–AMERICANE clasa C, categoria de vârstă 14–15 ani și pe locul al III-lea la secțiunea STANDARD clasa C, la categoria de vârstă 14–15 ani.
În total C.D.S.”Stephany” a obținut 53 de medalii dintre care 23 de aur, 14 de argint şi 6 de bronz.
C.D.S.”Stephany” a organizat cu succes mai multe seminarii internaționale de dans sportiv, cel mai mare fiind în iulie 2016, unde au participat 150 de dansatori și antrenori din 15 țări europene.
Obiectivele pentru anul 2017 sunt pregătirea perechilor pentru Campionatul Absolut al României, care va avea loc în martie la Iași și organizarea celei de a VIII-a ediții al Festivalul de Dans „Varadinum 2017″– Concurs Internațional de Dans Sportiv organizat sub egida Federației Române de Dans Sportiv și a WDSF (Federației Mondiale de Dans Sportiv), după 5 ani de întrerupere.

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *