Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Clubul King Do-Lions, 2 locuri I și câte 4 locuri II și III, la Spirit Open (Ungaria)


Cu participarea a peste 400 sportivi din 11 țări, s-a desfășurat, sâmbătă, la Budakalasz, în Ungaria, ediția a VII-a a Cupei internationale de Taekwon-do ITF, denumită Spirit Open. România a fost reprezentată de doua cluburi orădene: King Do-Lions (președinte Andreea Ganea) și Wolf (președinte Harascsak Gyula).

Clubul King Do-Lions, antrenat de Romeo Tulkos a reușit să-și adjudece două locuri I, patru locuri II și patru locuri III, dupa cum urmează:

Locul I: Carina Popa – la lupta copii fem. -28kg și Nicolae Pascu – la spargeri forță juniori;

Locul II: Răzvan Cotuț – la tull copii 1DAN, Denisa Cotuț – la tehnici speciale și luptă jun. – 65kg și Nicolae Pascu – la lupta jun. +75kg;

Locul III: Karina Mihuța – la luptă copii – 50kg și tull 2Gup, Antoniu Irimuș – la tull jun. 2DN, respectiv Răzvan Cotuț – la luptă copii – 48kg.

„Sunt mulțumit de rezultate, sigur se putea și mai bine însa cu doar șapte sportivi, cu câți a participat clubul nostru, de data aceasta atât s-a putut. Avem foarte mult de muncit în ceea ce urmează, în viitorul apropiat, însa o vom face așa cum am făcut-o de fiecare dată! Sunt multe competiții, uneori prea multe și e greu să ne revenim și să ajungem din nou în vârf de formă sau să ne păstrăm pe un timp îndelungat, luand în calcul că sportivii au nevoie și de perioada de refacere!”, a declarat, la întoarecerea în țară, antrenorul clubului King Do-Lions Oradea, Romeo Tulkos.

Florin Mihalca

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *