Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Concursul de fotografii: „Bihorul văzut prin lentilă” organizat de AMD Bihor


Județul Bihor este înzestrat cu numeroase valori naturale și culturale, fiind un reper pe harta turistică a României, atât pentru turiștii români, cât și pentru cei străini. Pasionații de frumos, sub toate aspectele sale, sunt invitați să participe la un concurs de fotografie dedicat promovării județului Bihor ca destinație turistică, prin intermediul imaginilor.

Concursul are 2 secțiuni: Peisaj turistic din Bihor și Activități turistice din Bihor.

Competiția este programată să se desfășoare în 2 etape. Prima etapă, înscierea fotografiilor va începe în data de 16 apr. 2018 ora 12 și se va încheia în data de 2 mai 2018, ora 24 la adresa de email discoverbihor@gmail.com .

Înscrierea participanților se va face exclusiv electronic. Pentru ca o fotografie să fie înscrisă în concurs este necesar să poată fi identificată locația în care s-a realizat, iar aceasta să fie obligatoriu de pe teritoriul județului Bihor.

În etapa a doua, cuprinsă între 4 mai 2018, ora 0 – 13 mai 2018, ora 22 include fotografiile intrate în concurs care  pot fi votate online.  Sunt considerate voturi valabile doar aprecierile ”îmi place” sau ”ador” din meniul paginii  de socializare.

Concursul este destinat tuturor persoanelor care nu au împlinit vârsta de 20 de ani până pe data de 16 aprilie 2018. Participarea este gratuită fiind deschisă oricărui tânăr sau adult atras de peisajele sau activitățile de agrement din județul Bihor. Formularul de înscriere poate fi accesat de pe următoarul link https://bit.ly/2H50kHX , iar  regulamentul de pe link-ul https://drive.google.com/open?id=1NNpTXEPoA6iRPbnp1CtUHNUplmMHqFfK, publicate și pe pagina de facebook discoverbihor.

Fotografiile câștigătoare vor fi premiate în cadrul unui eveniment festiv organizat în data de 18 Mai 2018.

Concentrate în destinații turistice cu un grad de atractivitate ridicat, obiectivele turistice din Bihor satisfac cele mai diverse motivații și asigură posibilitatea practicării diferitelor tipuri de turism – de recreere, curativ sau cultural, concretizate în diverse activități: drumeții, speoturism, via ferrata, rafting, cicloturism, schi, băi termale, tururi culturale sau gastronomice.

Concursul de fotografie: ” Bihorul văzut prin lentilă ” este organizat de Agenția de Management al Destinației Bihor în parteneriat cu Facultatea de Geografie Turism și Sport, Departamentul de Economie al Facultății de Științe Economice a Universității Oradea,  RNP Romsilva – Administraţia Parcului Natural Apuseni R.A, Centrul Pentru Arii Protejate și Dezvoltare Durabilă Bihor. Susținătorii evenimentului sunt Asociația Ovi D. Pop AventuraTrekking, Cabana Cetățile Ponorului, Crama Ur, Interregional Călători, Pensiunea Ski Pass, Rent a Bike, Water Team.

Banto Norbert, Director executiv al Agenției de Management al Destinației Bihor; foto: AMD Bihor 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *