Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Concursul Național de interpretare vocală ”Kharisma”, la filarmonică


Asociația Culturală ”Kharisma” în parteneriat cu Primăria Municipiului Oradea, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor, Palatul Copiilor si Elevilor Oradea, organizează Concursul Național de Interpretare Vocală ”Kharisma”.

Concursul se desfășoară la Filarmonica de Stat Oradea sâmbătă 29 aprilie de la ora 9, Gala festivă fiind programată la aceeași sală începând cu ora 20.30.

Participă peste 180 de copii, soliști de muzică ușoară, din țară, 28 profesori coordonatori reprezentând școli, palate ale copiilor, asociații culturale, școli private de canto. La Concursul Național de Interpretare Vocală ”Kharisma” candidații s-au înscris într-un număr foarte mare, mult peste așteptări. se anunță o ediție frumoasă și grea în același timp, datorită nivelului ridicat al pregătirii concurenților.

Concursul are două secțiuni: soliști și grupuri mici înscriși îa 11 categorii de vârstă.

Concurenții vor primi trofee, diplome, cadouri, premii în bani.

Juriul este format din profesori de specialitate, artiști și compozitori consacrați: Conf. Univ. Dr. Zorica Pitic, Alexandra Ușurelu, Ovidiu Baciu, profesoarele de  canto Lăcrimioara Deac și Ancuța Pop.

Concursul se desfășoară sub formă de spectacol.

Prof. Dana Oprescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *