Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Concursul Național de Interpretare Vocală „Kharisma” la Oradea


Sâmbătă 18 iunie 2016, cu începere de la ora 10, la Filarmonica de Stat din Oradea, se desfăşoară Concursul Național de Interpretare Vocală „Kharisma”.

Sunt înscrişi  peste 160 de concurenţi, copii şi adolescenţi, soliști de muzică ușoară din întreaga țară.

Noutatea acestei ediții o reprezintă faptul că organizatorii au decis includerea unei categorii de interpretare „solo 18 și 18+”, iar concurenții la această categorie nu s-au lăsat așteptați.

Sunt două secţiuni de concurs: secțiunea solo (care cuprinde 7 categorii de vârstă) și secțiunea grupuri mici.

Concurenții vor primi trofee, diplome, cadouri, premii în bani.

Concursul Național de Interpretare Vocală Kharisma este o continuare a celor patru ediții ale Concursului Național „Floare de Lotus”, din anii precedenți, ediții care au dus ecoul unei acțiuni organizate la standarde ridicate atât în ceea ce privește nivelul de performanță dovedit de concureți, obiectivității membrilor juriului, cât şi condițiile tehnice puse la dispoziția concurenților.

Gala finală se desfășoară seara, începând cu ora 19, tot la filarmonică.

Juriul format din personalităţi marcante ale scenei muzicale şi teatrale, iubite de public, îi vor evalua pe concurenţi, din componenţa căruia fac parte: profesorul şi interpretul vocal Viorela Filip , Conf. Univ. Dr. Florina Hinsu Mariş, profesorul Alina Zaha, actorul Richard Balint şi regizorul Horia Balint.

Festivalul este organizat de Asociația Culturală „”Kharisma” în parteneriat cu Primăria Municipiului Oradea, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor, Palatul Copiilor si Elevilor Oradea.

Dinicu Braghină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *