Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Concursul pentru simbolul grafic al orașului Oradea nu are câştigător


În urma concursului lansat în data de 8 februarie 2018, pentru desemnarea unui însemn grafic reprezentativ pentru municipiul Oradea, au fost primite 180 de propuneri creative, din care doar 172 au răspuns din punct de vedere formal cerințelor comunicate prin regulamentul de concurs. Peste 85% din propunerile transmise au fost realizate de persoane fizice din Romania sau străinătate, diferența fiind ale unor persoane juridice.

În urma ședințelor de jurizare și a evaluării fiecărei propuneri, nu a fost găsită niciuna care să respecte întru totul poziționarea, atributele sau celelalte prevederi ale regulamentului de concurs sau să corespundă calitativ așteptărilor juriului. În aceste condiții, premiul de 47.000 de lei nu va fi acordat niciunui participant.

Le mulțumim tuturor participanților pentru efortul și munca enormă depusă și pentru încrederea acordată. Începând cu azi, pe site-ul de concurs www.brandoradea.ro vor fi publicate toate propunerile creative care au intrat în procesul de jurizare.

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *