Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

O nouă sală de box, Gym Mar Strong Oradea, dotată la cele mai înalte standarde


De trei luni clubul de box CS Gym Mar Strong Oradea funcționează într-o nouă sală, dotată la cele mai înalte standarde, care vine astfel să onoreze rezultatele remarcabile obținute atât pe plan național cât și internațional, de sportivii clubului.

De menționat că CS Gym Mar Strong este singurul club privat de box din Oradea, care se autofinanțează și care reușește să atragă cât mai mulți tineri spre acest sport olimpic.

Pe de altă parte, în perioada 29-30 septembrie, trei sportivi din cadrul clubului orădean au participat la întrecerile Cupei Banatul, ajunsă la ediția a V-a și dotată cu „Gala Prieteniei”, care s-a desfășurat la Timișoara, unde au fost prezenți 47 de sportivi de la 13 cluburi din țară și străinătate (Germania, Slovenia, Ungaria și Serbia).

În cadrul categoriei de juniori 57kg, Kaicza Alexandru a câștigat primul meci cu Salih Plava din Slovenia, iar în cadrul celui de-al doilea meci s-a impus în fața reprezentatntului gazdelor, Muller Beniamin din Timișoara. „Acest sportiv este foarte tenace, practică boxul de doi ani și de la an la an capătă tot mai multă experiență și promite un viitor în acest sport”, a declarat Ion Marin, proprietarul clubului orădean.

La categoria juniori 66 kg, Sanza Bogdan a câștigat primul meci cu Busik Daniel din Germania, la puncte, iar în finală s-a impus în fața timișoreanului Nicolaescu Mihai, de la clubul LPS Banatul, cu decizie 3-0.

„Bogdan este o speranță a boxului orădean, deoarece practică boxul doar de 6 luni, are 7 meciuri, toate câștigate, este foarte tehnic, învață foarte bine și pe această cale aș vrea să mulțumim tuturor profesorilor sportivilor care fac acest sport de performanță, pentru întelegerea de care dau dovadă”, a mai precizat Marin.

La categoria juniori 70 kg, Butnariu Ianis a pierdut însă la puncte, cu Vidican Sebastian, de la  CSM Banatul Timișoara.

Tot în data de 29 septembrie, la Cluj-Napoca s-a ținut „Centura Transilvaniei”, competiție ajunsă la ediția a X-a, unde au participat 50 de sportivi de la 10 cluburi din țară. La aceste întreceri, Gym Mar Strong a fost reprezentat de doi sportivi. La categoria copii, Covaci Angelo a susținut un meci cu Crânganu Daniel de la CS Câmpulung Muscel și a câștigat centura, cu decizie 3-0.

„Aș vrea să remarc și acest sportiv, care, deși are numai 33 kg, este ca argintul viu în ring, îți încântă privirea, este foarte tehnic și sunt sigur că veți mai auzi de acest talent în anii următori”, a mai afirmat Ion Marin.

La categoria tineret 91 kg, Gym Mar Strong fost reprezentat de Birău Claudiu, sportiv care a câștigat centura în fața sportivului de la Unirea Cluj, Gheorghe Vlad, cu decizie 3-0. „Acest sportiv este un tânăr talentat, foarte puternic, a reușit să îl facă knocked down pe adversarul lui în runda a doua și a reușint să obțină Centura Transilvaniei”, a mai precizat proprietarul clubului orădean.

Toți sportivii de la clubul Gym Mar Strong Oradea sunt antrenați de Viorel Crăciunea, care „la rândul lui, este un bun tehnician care reușește să aducă an de an tot mai multe premii la Oradea”, după cum a mai afirmat Ion Marin.

Florin Mihalca

3 Responses “O nouă sală de box, Gym Mar Strong Oradea, dotată la cele mai înalte standarde”

 1. Casian
  februarie 5, 2019 at 8:45 pm

  Ma intereseaza programul si cat costa ?

  • Dinicu Braghina
   februarie 6, 2019 at 7:08 am

   Noua sală de antrenamente este deschisă pe: Str. Lăpușului nr.2, lângă Hotelul Nevis, având programul: luni-duminică între orele 6-23, iar abonamentele costă între 90 de lei pentru elevi și 900 de lei, pentru adulți, în funcție de perioada contractată, de la o lună la un an.

 2. Szabó Zsolt
  noiembrie 8, 2019 at 2:30 pm

  Pt.copii de 7-8anișori țineți antrenamente?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *