Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

CSM CSU Oradea a învins acasă pe CS Politehnica Iași, nou promovată


Așa cum era de așteptat, baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea n-au întâmpinat deloc probleme în a se impune, sâmbătă, pe teren propriu, în cadrul etapei a III-a a Campionatului Ligii Naționale, când, la Arena Antonio Alexe, au primit replica nou-promovatei CS Politehnica Iași.

Jocul s-a încheiat cu victoria cu scorul de 101-67 a elevilor antrenorului Cristian Achim, care și-au adjudecat fără probleme primele trei sferturi, iar pe ultimul l-au cedat, dar în condițiile în care tehnicianul bihorean a rulat întreg lotul, în ultimele cinci minute evoluând chiar și tânărul de 18 ani Darius Meluț. Spre satisfacția sa, acesta și-a trecut în cont și un coș de trei puncte, aplaudat la scenă deschisă de către suporteri, dar și de către colegii săi de pe bancă.

După primele zece minute orădenii conduceau cu șapte puncte, scor 25-18, iar cum sfertul II și l-au adjudecat cu 31-10, în pauza mare conduceau deja cu 18 puncte, scor 56-28.

În jumătatea a doua, bihorenii au început și mai în trombă, sfertul III fiind dominat clar de către ei, iar după ce în aceste zece minute și-au trecut în cont 26 de puncte și au primit 12, în ultima pauză s-a intrat cu un avans de 42 de puncte, scor 82-40.

Având un avans mai mult decât concludent, în ultimul sfert, antrenorul orădean a început să-i trimită în teren și pe mai tinerii jucători, mezinului Darius Meluț acordându-i chiar mai mult de cinci minute. Acesta a reușit ultimele puncte pentru CSM CSU, chiar la debutul său în Liga Națională, iar „roș-albaștrii” s-au impus la o diferență de 34 de puncte, cu scorul de 101-67 și au bifat, astfel, cea de-a doua victorie din noua ediție de campionat.

Și în această partidă, cel mai eficace jucător de la CSM CSU a fost Nemanja Milosevic, autor a 27 de puncte.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *