Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

CSM CSU Oradea a învins acasă pe Macabi Richon LeZion (Israel)


După o serie de înfrângeri, baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea au pus capăt acestui șir negativ miercuri seara, când, în cadrul etapei a IX-a a Grupei B din Basketball Champions League, au reușit să obțină o victorie mare în fața redutabilei echipe israeliene Maccabi Rishon LeZion.
Jocul, care s-a desfășurat în Arena Antonio Alexe, s-a încheiat cu scorul de 69-64 pentru campionii României, care au obținut, astfel, cea de-a patra victorie din această grupă.
Pe sferturi s-a consemnat: 23-19, 16-16, 14-10 și 16-19.
Antrenorul Cristian Achim a putut conta la acest joc și pe aportul lui Titus Nicoară, care a revenit după o accidentare ce l-a ținut mai mult timp pe tușă. Aportului lui în acest joc s-a văzut însă, cum de altfel, marea majoritate a baschetbaliștilor echipei orădene s-au remarcat în această partidă.
Principalul marcator al echipei bihorene a fost în această partidă Martin Zeno, cu 18 puncte. L-au urmat Sean Denison, cu 14 puncte și Titus Nicoară, autor a 11 puncte.
De la Maccabi Rishon LeZion cel mai eficient s-a dovedit a fi Javon Mc Crea, cu 19 puncte.
În etapa viitoare din Grupa B a Basketball Champions League, CSM CSU Oradea va evolua săptămâna viitoare, marți, 20 decembrie, în deplasare, cu Avtodor Saratov din Rusia. Până atunci însă, duminică, de la ora 19:55, orădenii vor juca în campionatul Ligii Naționale, la Pitești, cu BCM U din localitate.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *