Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

CSM CSU Oradea, în optimile de finală ale Cupei Europene a FIBA


Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea au cedat cu scorul de 78-89 jocul pe care l-au disputat marți seara în Italia, la Venezia, în ultima etapă din Grupa B a Basketball Champions League. Astfel, coroborat și cu celelalte rezultate, elevii antrenorului Cristian Achim s-au clasat pe locul VI în ierarhia finală a grupei, au ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, dar s-au calificat în optimile de finală ale FIBA Europe Cup.
Meciul cu italienii a fost la discreția gazdelor, care s-au impus după ce în marea majoritate a timpului au condus detașat.
Un joc bun l-a făcut din nou pivotul Sean Denison, care a marcat și 19 puncte, în timp ce Branko Mirkovic și-a trecut și el în cont 18 puncte, cu patru coșuri de la distanță, de 3 puncte.
Din păcate, MVP-ul etapei precedente, Martin Zeno a fost doar o umbră a partidei cu Kataja, reușind să înscrie de această dată un singur punct.
Cum în celelalte partide ale etapei, Avtodor Saratov s-a impus în Franța, iar Maccabi Rand Media a câștigat jocul din Ucraina, CSM CSU Oradea a încheiat grupa pe locul VI și va lua drumul FIBA Europe Cup, unde va evolua în optimile de finală.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *