Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

CSM CSU Oradea susține acasă două jocuri amicale, săptămâna viitoare


Ciampioana României la baschet masculin, formația CSM CSU Oradea va susține săptămâna viitoare o dublă amicală, pe teren propriu, cu echipa KK Igokea Aleksandrovac, din Bosnia Herțegovina.

Meciurile vor avea loc la Arena Antonio Alexe și se vor disputa pă datele de 13 și 14 septembrie, iar intrarea spectatorilor va fi liberă.

„Ciele două cluburi au convenit asupra unei duble confruntări care se va desfășura la Oradea, într-o perioadă aglomerată. Acieste partide vor înlocui turneul memorial Antonio Alexe, eveniment care nu se va mai desfășura în acest an”, anunță conducerea clubului bihorean, pe site-ul oficial.

După cum tranzmit reprezentanții CSM-ului, motivul anulării ediției din acest an a memorialului Tony Alexe este legat de faptul că în perioada 13-17 septembrie sunt programate meciuri ale echipelor naționale din cadrul calificărilor pentru FIBA Basketball World Cup 2019, respectiv din precalificările pentru EuroBasket 2021. „Astfel, în pofida căutărilor nu au fost găsiți mai mulți oponenți disponibili în această perioadă, care să se prezinte în formulă competitivă, cât mai apropiată de cea completă”, se menționează în anunțul clubului orădean.

Clubul bosniac a confirmat că se va prezenta la Oradea într-o alcătuire competitivă, apropiată de cea mai bună, în pofida faptului că în perioada amintită echipa națională a Bosniei-Herțegovina are meciuri internaționale cu caracter oficial.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *