Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

CSM Oradea a depășit-o categoric, acasă, pe CSU Politehnica II Timișoara


La Arena Antonio Alexe din Oradea, de Florii, echipa locală de handbal a primit vizita formaţiei CSU Politehnica II Timişoara, pentru a disputa etapa a XXIII-a, din Seria B, a Diviziei A de handbal masculin.

Prima repriză a jocului a debutat cu un avans de 5 punte pentru orădeni. Acest avantaj i-a ajutat pe handbaliștii lui Sebastian Tudor, pe tot parcursul jocului, deoarece timișorenii au rămas în urmă cu cel puțin 3 punte (8-5) diferență și cel mult 9 puncte(28-19).

Încă din prima parte a meciului, orădenii au fost pe poziții și la pauză au avut un avans de 4 puncte (20-16).

Cea de-a doua parte a reprezentat apogeul echipei orădene când a reușit să se distanţeze la 9 puncte în fața timișorenilor.

Accidentările nu au ezitat să apară pe teren din partea ambelor echipe, din fericire nu s-au soldat cu leziuni grave. Cu toate acestea handbaliștii de pe Bega au luptat până la final, chiar daca CSM Oradea s-a declarat câștigătoare cu scorul de 39-34.

Fluierul final a arătat pe tabela de marcaj scorul de 39-34 pentru CSM Oradea.

Tehnicianul orădenilor, Sebastian Tudor a fost relaxat pe tot parcursul confruntării, dat fiind faptul că elevii săi și-au făcut datoria, rezultatul fiind net în avantajul handbaliștilor gazda.

Cei mai buni marcatori orădeni au fost: Georgel Haiduc (8 goluri), Angelo Svoboda (6 goluri), Marian Clipea (6 goluri), Cătălin Crăciun (5 goluri), Elvis Acsinia (5 goluri), Cosmin Oşvat (5 goluri), Răzvan Radu (2 goluri), Devid Muntea (1 gol) și Eduard Szilagyi (1 gol).

De la oaspeți s-au remarcat: golgheterul meciului, Alexandru Zamfor (11 goluri), Levente Szentpeteri (9 goluri). Au nimerit poarta si: Victor Niță si Adrian Jigovan, (fiecare cu cate 3 goluri), Daniel Micle, Dan Jurcă, Sorin Homneac si Alin Predoi (cu cate 2 goluri) .

În această zi specială o parte dintre jucători și-au serbat onomastica, dar și ziua de naștere. De la CSM Oradea Radu Răzvan a împlinit 24 de ani, iar suporterii împreună cu echipa l-au felicitat cu aplauze. De la echipa timișoreană ziua de naștere și-a sărbătorit-o Alin Predoi care a împlinit 20 de ani.

Echipa de handbal masculin orădeană se menține pe locul al 3-lea în clasament, iar următorul meci se va disputa pe data de 8 mai, la Sighișoara.
Bianca Venter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *