Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

CSM Oradea învinsă, acasă, de CSM Făgăraș, în optimile Cupei României, la handbal


Deși s-au bătut de la egal la egal cu o echipă mult mai experimentată și care activează în primul eșalon, handbaliștii de la CSM Oradea au pierdut, joi seară, meciul din optimile de finală ale Cupei României, partidă pe care au susținut-o la Arena „Antonio Alexe”, în compania celor de la CSM Făgăraș.

Jocul s-a încheiat cu victoria la trei goluri a brașovenilor, scor 32-29, după ce însă în prima repriză orădenii au fost „vioara întâi”, conducând la un moment dat cu 10-4 și apoi cu 12-7. În cele din urmă în pauză s-a intrat cu scor egal, 16-16.

Cu un public numeros, peste media din campionat, elevii antrenorului Sebastian Tudor au început ambițios partida, au fost la conducere mai în permanență în prima repriză, însă în partea a doua, oaspeții au condus ostilitățile, dovedinid o mai multă maturitate în joc.

Totuși, și în repriza secundă s-a mers cap la cap, până către final, când făgărășenii s-au desprins pe tabelă. Trebuie precizat însă și faptul că bihorenii au ratat două aruncări de la 7 metri, prin B. Munteanu și A. Pop, iar primul dintre cei doi a irosit și două acțiunii când a scăpat singur cu goalkeeperul oaspeților.

Spectatorii orădeni au salutat însă prestația favoriților lor, pentru că în pofida unei rotații mai scurte și a deficitului de experiență, CSM Oradea a oferit o replică solidă unei echipe angrenate în primul eșalon handbalistic al țării. „A fost un test deosebit de util în condițiile în care presiunea nu a apăsat pe umerii elevilor lui Sebastian Tudor. Totodată acest meci în Cupa României a reprezentat o încununare, un premiu pentru secția de handbal a clubului pentru parcursul impecabil din această toamnă”, după cum a menționat și site-ul oficial al clubului orădean.

Principalul marcator al CSM Oradea a fost în jocul de cupă căpitanul Cosmin Liberț, autor a 9 goluri. L-au urmat: Devid Munea, cu 8 reușite, Bogdan Munteanu și Alexandru Pop, cu câte 5 goluri.

De la echipa din Făgăraș, cel mai eficace s-a dovedit a fi Emilian Turcu, autor a 8 goluri.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *