Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

De Ziua Copilului, ERA Park se transformă în Țara candorii (Candyland)


ERA Park Oradea se pregătește de cea mai tare sărbătoare din an. La 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, centrul comercial se va transforma în ”Țara candorii” (Candyland), o fascinantă lume a dulciurilor, plină cu surprize și multă distracție.

Evenimentul se va desfășura chiar joi,  1 iunie, între orele 15 și 17, sub cupola centrului comercial. Practic, micuții vor fi invitați la un festin cu vată de zahăr, candy bar, platouri cu fructe, toate „asezonate” cu activități adecvate, cum ar fi lansarea de baloane cu heliu, un atelier de decorat brioșe sau vânătoarea de bomboane.

Prichindeii vor avea parte şi de un spectacol muzical cu mascota centrului comercial BombonERA, susţinut alături de Bombonel, Jeleu și Acadea, în care se vor distra, dar vor și învăța lucruri utile pentru o dezvoltare frumoasă și armonioasă.

Cum o petrecere nu poate fi completă fără recuzită pe măsură, organizatorii pun la dispoziția petrecăreților și picturi pe față, tatuaje cu sclipici, pinata, poze la minut, concursuri și multe surprize!

Bineînțeles, și atmosfera va fi una specială, marcată de un decor uriaș, făcut din multe bomboane delicioase.

Vă așteptăm să petrecem împreună. Ca de obicei, participarea este gratuită pentru toată lumea, iar distracția garantată!

Andrea Stan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *