Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Din cele 730 de incinte, 2/3 sunt dotate cu sistem de închidere electronică


În ultimii șapte ani, Primăria Oradea a reușit montarea în toate cartierele orașului a 730 de incinte metalice pentru depozitarea deșeurilor menajere. Dintre acestea, 620 au fost dotate cu sistem de închidere electronică, prin montarea panourilor solare care alimentează continuu echipamentul de închidere.

În mai 2015, Primăria Oradea semna cu societatea RER Ecologic Service prelungirea cu 4 ani a duratei contractului de delegare a gestiunii seviciului public de salubrizare a municipiului, cu condiţia asumării de către operator a realizării şi finanţării unui plan de investiţii în sumă de 850.000 euro (fără TVA). Prin urmare, şi închidere electronică a celor 530 de incinte metalice pentru depozitarea deșeurilor menajere se face de către RER în baza acestui plan de investiţii asumat.

Sistemul de închidere electronic are avantajul de a permite accesul în incinte,  doar persoanelor autorizate, respectiv al locatarilor și numai pe bază de cartelă.

Astfel, prin măsura închiderii electronice se asigură o mai bună întreținere a incintelor  prin oprirea accesului diverselor persoane care scormoneau și sustrăgeau  gunoaiele. Până la sfârșitul anului, Primăria Oradea dotează cu sistem de închidere electronică și restul de 110 incinte

Biroul de presă al Primăriei Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *