Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Dincolo de mituri. Psihologie vs. psihiatrie


Evenimentul va avea loc  marți, 15 februarie a.c., între orele 18 – 20, pe platforma on-line zoom. Scopul webinarului este reprezentat de dezvoltarea competențelor elevilor, studenților și profesorilor privind identificarea posibilelor diferențe între psihologie și psihiatrie, respectiv a miturilor care le însoțesc.


Nu se percepe nicio taxă de participare la webinar, însă toți participanții sunt încurajați să facă donații în contul Asociației pentru Educație și Formare „TopFormalis” din Oradea. În acest sens, vă rugăm să consultați documentul atașat.

  • Moderator – Prof.psihiatru drd. ALIN CREȚU – Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Orizont” Oradea, structura CSEI nr. 1 Tileagd.
  • Termen limită pentru înscrieri – duminică, 13 februarie  a.c.

 

Informaţii suplimentare puteţi obţine de pe blogul http://topformalis.blogspot.ro Din motive obiective, site-ul Asociației pentru Educație și Formare „TopFormalis” din Oradea este temporar nefuncțional, fiind în reconstrucție!

De asemenea, vă invităm să urmăriți cele mai importante activități ale Asociației pentru Educație și Formare „TopFormalis” din Oradea pe canalul propriu de YouTube. În acest sens, cea mai recentă postare – https://www.youtube.com/watch?v=NFIC9w2qIfo

Vă așteptăm cu drag la un nou eveniment MARCA TOPFORMALIS!

 

Prof. univ. dr. Valentin Cosmin Blândul

Președinte al Asociației pentru Educație și Formare „TopFormalis” Oradea

Telefon: 0040 745 267047

Email: topformalis@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *