Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Doi bihoreni care vânau fără autorizație, depistați de polițiști, lângă Cheriu


Doi bihoreni depistaţi în timp ce practicau vânătoarea fără autorizaţie, bănuiţi de braconaj.

Sâmbătă, 13 mai, în jurul orei 20, pe un fond de vânătoare dintre localităţile bihorene Cheriu şi Rontău, poliţiştii Secţiei nr.5 de Poliţie Rurală Oradea, cei ai Serviciului Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, împreună cu reprezentanţi ai unei asociaţii de vânătoare din localitatea bihoreană Sântelec au depistat doi bărbaţi de 35 şi 36 de ani, ambii din comuna Oşorhei, judeţul Bihor, în timp ce practicau vânătoarea, fără a avea autorizaţie de vânătoare valabilă, dar aveau dreptul de a deține arma și cartușele.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase au descoperit asupra celor doi o armă de vânătoare letală, lungă, calibrul 12, deţinută legal și două cartușe cu alice de acelaşi calibru. Atât arma, cât şi cartuşele au fost ridicate de poliţişti în vederea cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii Serviciului Arme, Expolzivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor continuă cercetările în cauză, cei doi fiind bănuiţi de comiterea infracțiunii de ,,braconaj”.

Alina Dinu, IPJ Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *