Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Două evenimente studențești, la biblioteca universitară orădeană


Două evenimente interesante și semnificative, organizate de studenții și profesorii orădeni de la Facultățile de Automatizări-Robotică și Design au același loc de desfășurare, biblioteca universitară.

Primul eveniment este programat marți 14 martie 2017, la ora 17, când are loc cel de-al doilea atelier tehnic „Robot Challenge 7”. Scopul evenimentului este pregătirea, atât a studenţilor ingineri, cât şi a elevilor de liceu în vederea participării la Concursul de robotică „Robot Challenge Oradea ediția a VII-ea.”

Peste 2 zile, cea de-a patra ediţie a Expo Design 2017 are loc joi 16 martie la ora 18. Evenimentul este organizat de studenţii din anul al III-lea, specializarea Design a Facultăţii de Arte de la Universitatea Oradea şi coordonat de prof.univ. dr. Ioan Pantea, conf. univ. dr. Emil Mărieş, conf. univ. dr. Elena-Felicia Câmpian, asist. univ. Norbert Coştean , asist. univ. Sorin Ovidiu Brad, lector univ.dr. Ana-Maria Abrudan.

Expoziţia cuprinde lucrări realizate la disciplinele specifice de Design: planşe de prezentare în diferite tehnici grafice, studii de desen, culoare, tehnici de machetare, prototipuri și proiecte din domeniul designului de produs, ambiental şi grafic.
Lucrările sunt expuse timp de 4 săptămâni şi pot fi văzute în holul Bibliotecii Universităţii din Oradea.

Dinicu Braghină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *