Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

„Dragostea nu lovește!” Eveniment de conștientizare a luptei împotriva violenței domestice


 

 

Pentru a marca Ziua Internaţională pentru Eliminarea Violenţei Împotriva Femeilor, statuată pe 25 noiembrie, studenții din anul II de la Specializarea Jurnalism, din cadrul Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării (Universitatea din Oradea), organizează, vineri, 24 noiembrie 2023, un eveniment intitulat „Dragostea nu lovește!”.

Ziua Internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor a fost stabilită în anul 1999 prin Rezoluția 54/134 adoptată de către Adunarea Generală a ONU, data aleasă fiind 25 noiembrie a fiecărui an. Această zi reprezintă un prilej important pentru a reflecta asupra problemelor legate de violența domestică și pentru a promova o societate în care iubirea și respectul să prevaleze. Pentru a marca acest moment, studenții orădeni din anul II, de la Specializarea Jurnalism, vă invită la evenimentul  „Dragostea nu lovește!”, care va avea loc vineri, 24 noiembrie 2023, începând cu ora 11.00, în sala 002, clădirea C 55, Campus 2 al Universității din Oradea.

Maria Oprea, studentă anul II, va fi moderatorul discuțiilor. În cadrul  evenimentului vor fi o  serie prezentări și o sesiune de Q&A.

Vor lua cuvântul:

o          Ioana Indrieș, Comisar șef de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor;

o          Ottilia Vura, psiholog, coordonator proiecte la Fundația Lampas;

o          Dr. Cristina Liana Pușcaș, cadru didactic asociat la Specializarea Jurnalism;

o          Rebeca Șoptirean, studentă la Specializarea Jurnalism.

Scopul evenimentului este unul de conștientizare cu privire la violența domestică și să promovăm ideea că „Dragostea nu lovește!”. Prin implicarea dumneavoastră, putem contribui la construirea unei societăți în care fiecare individ să se bucure de relații sănătoase și respectuoase.

 

Vă mulțumim pentru susținere și sperăm să vă avem alături în acest demers important.

 

Korber-Radács Cyntia, Jurnalism, Anul II

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *