Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Dunărea Călărași a câştigat la Sânmartin, cu 2-1, jocul cu Luceafărul Oradea


Așa cum se așteptau, fotbaliștii de la Luceafărul Oradea au avut un joc dificil duminică, pe teren propriu, în compania liderului Ligii a II-a, Dunărea Călărași, în fața căreia au trebuit să se recunoască învinși, cu scorul de 2-1, deși încă de la scorul de 1-1 au evoluat în superioritate numerică.

Meciul, desfășurat la Sânmartin, a consemnat un joc aprig disputat, cu multe ocazii de poartă, două penalty-uri, o eliminare și și multe cartonașe galbene, acordate de arbitrul piteștean Robert Avram.

Dunărea a câştigat la Sânmartin, cu 2-1, după ce a condus şi a fost egalată totuși. În acest fel, echipa lui Dan Alexa a revenit pe primul loc şi are avans de trei puncte faţă de FC Hermannstadt. Luceafărul, în schimb, rămâne cu 37 de puncte pe locul al 13-lea.

„Sunt foarte supărat, pentru că din punctul meu de vedere nu meritam să pierdem acest joc. Eu cred că un rezultat de egalitate era mult mai echitabil, dar ăsta e fotbalul. Am întâlnit o echipă experimentată, care a știut ce a vrut, noi, puțin naivi. Am făcut anumite greșeli iar, total aiurea, iar un adversar bun, cu o echipă expeerimentată, te taxează”, a declarat antrenorul bihorenilor, Cristian Lupuț, la finalul jocului.

Tehnicianul orădean nu a putut conta la acest meci pe fundașii centrali titulari, Oros și Tînc, dar nici pe Al. Dulca, toți trei fiind suspendați.

În etapa viitoare, Luceafărul Oradea va avea liber, dar va câștiga la „masa verde”, cu 3-0, jocul pe care trebuia să-l dispute cu Olimpia Satu Mare, echipă exclusă din campionat.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *