Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

La Parhida, se inaugurează Casa CiM, după mai mulți ani de amenajări


„Nu am terminat lucrarile dar vrem sa profitam de vremea buna, sa ne facem prieteni noi si sa va aratam cu ce ne-am ocupat in ultima vreme. Asa ca va invitam sa petreceti cateva ore alaturi de noi la Atelierele Cultura în Miscare, un proiect desfășurat pe parcursul lunii august”, au precizat organizatorii.

Primul sfârșit de săptămână este dedicat picturii. Atelierul CiM de pictură are loc sâmbătă, 4 august 2018, între orele 12 -16.

Adela Lazăr, actriță la Teatrul Regina Maria din Oradea și pictoriță la „Hadella Shop”, prezintă atelierul.

Sunt disponibile 15 locuri pentru copii. Locurile se ocupă în ordinea înscrierii la adresa de e-mail contact (@) culturainmiscare.ro

Pentru atelierele de modelare a lutului, sculpturii în lemn, muzică, organizatorii se ocupă de toate culori, pensulele, șevaletele, hârtia, pânzele.

Casa CiM este situată în satul bihorean Parhida, din comuna Tămășeu, la o distanță de 25 de km față de Oradea, in directia spre Satu Mare (un drum de aproximativ 30 de minute cu masina).

Atelierele Cultura în Mișcare sunt finantate de Consiliul Judetean Bihor prin Direcţia de Dezvoltare si Implementare Proiecte.

sursa: DDIP Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *