Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Echipa de handbal masculin CSM Oradea a încheiat 2018, cu victorie


Echipa bihoreană de handbal masculin CSM Oradea și-a încheiat evoluția oficială din 2018 cu o victorie, pe care a repurtat-o pe teren propriu, vineri, în cadrul etapei a 10-a a Diviziei A, Seria D. Elevii antrenorului George Tăutu au primit, la Arena Antonio Alexe, replica sibienilor de la HC, pe care i-au întrecut cu 31-27, după ce și la pauză conduceau cu 16-12.

Jocul a fost echilibrat în primele zece minute ale primei reprize, după care „roș-albaștrii” s-au desprins pe tabelă, intrând la pauză cu un avantaj de patru goluri.

După un început mai bun în partea a doua a oaspeților, orădenii au revenit apoi și-au desprins tot mai tare, ajungând să conducă și cu nouă goluri, scor 29-20. Cum pe final, antrenorul Tăutu a introdus jucătorii tineri, sibienii au mai redus din proporțiile scorului, iar în final jocul s-a încheiat cu victoria la patru goluri a CSM-ului, 31-27.

Acest succes îi plasează pe locul II la jumătatea competiției pe bihoreni, la un punct de liderul HC Odorhei.

În jocul de vineri, principalul marcator al CSM-ului a fost Cătălin Crăciun, autor a 8 goluri, în timp ce de la sibieni cel mai eficace s-a dovedit a fi Radu David, cu 7 goluri.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *