Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Echipa de handbal masculin CSM Oradea, ultimele transferuri


Echipa de handbal masculin CSM Oradea a perfectat ultimele transferuri înaintea startului oficial al sezonului competițional 2018/19. Formația antrenată de George Tăutu a recrutat trei jucători cu puțin timp înaintea primului meci oficial din noua stagiune.

CSM Oradea a ajuns la un acord cu jucatorul Vlad Bondor. Vlad este nascut in 3.07.1996 la Cluj-Napoca. Printre echipele la care a mai evoluat se numara: Potaissa Turda, Academia de handbal Minaur Baia Mare si CSU CNOT Brasov. Vlad evolueaza pe postul de inter stanga.

Petre Pomian este al doilea transfer facut de CSM Oradea. Petre se pliaza perfect pe regula romanului U21 el nascandu-se la Satu Mare pe 29.06.1999. Postul pe care evolueaza este de centru. CS Minaur Baia Mare este singura echipa la care a evoluat pana in prezent

Daniel Marchis este ultimul transfer perfectat de ros-albastrii. Noul portar este si el eligibil pentru regula U21. Daniel este nascut la Baia Mare pe 19.05.1999, evoluand doar pentru CSS 2 Baia Mare.

Inainte de a semna cu Oradea, Daniel a facut o scurta declaratie: “Ma bucur foarte mult ca am putut sa ajung la o echipa precum CSM Oradea. Cunosc Oradea de mic, stiu ca este o echipa foarte buna. De cand eram junior apreciam tot ceea ce se intampla aici la Oradea. Ma bucur ca am ajuns aici si sper sa pot ajuta echipa cat mai mult”

Robert Soroș, CSM Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *