Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Un nou sezon competițional de polo, pentru formațiile clubului Crișul Oradea


Cea de-a doua formație de polo a orașului are începând din acest sezon un susținător financiar, iar jucătorii urmează să semneze contracte cu noua conducere.

„Discuțiile cu sponsorul care va oferi sprijin financiar echipei noastre din Superligă sunt într-o fază avansată. Acesta nu dorește, cel puțin deocamdată, să-i fie dezvăluită identitatea. Sperăm că acest sprijin va contribui la construirea unei echipe competitive, capabile să-și păstreze jucătorii și să progreseze valoric”, a declarat directorul Clubului Sportiv Crișul, Ionel Bungău.

Noul sezon aduce noutăți și pe banca tehnică a celor de la CS Crișul. Astfel, antrenor principal este Cosmin Goina, iar secund Eugen Băjenaru.

Un aspect important este și faptul precizat de directorul clubului orădean, cum că toți poloiștii săi, de la toate palierele de vârstă, vor avea încheiate contracte cu clubul.

Antrenorii echipelor de juniori de la CS Crișul pentru noul sezon sunt: Marcel Hașaș la juniori I, Ciprian Câmpianu (principal) și Vekerdi Ladislau (secund) la juniori II, respectiv Marcel Hașaș (principal) și Christian Sandor (secund) la juniori III.

În schimb echipa de polo feminin a clubului Crișul Oradea își propune să înceapă o colaborare cu clubul „Torpi” din Târgu Mureș.

Potrivit directorului clubului orădean, Ionel Bungău, colaborarea ar consta în furnizarea de jucătoare și efectuarea unor stagii de pregătire.

Directorul CS Crișul a anunțat și staff-ul tehnic pentru secția de polo feminin pentru noul sezon. Astfel, antrenorul echipei de senioare va fi Zoltan Orban, cel care revine la cârma echipei orădene, după ce a condus-o pe aceasta în primii ani de la înființare, atunci când -au obținut și cele mai mari performanțe.

De pregătirea junioarelor se va ocupa Dorin Sava, iar de ce a copilelor, Liviu Garofeanu.

Florin  Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *