Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Poloiştii juniori III ai clubului Crișul Oradea, medalie de argint la C.N.


Echipa de polo juniori III a clubului Crișul Oradea a ratat cucerirea titlului național în acest an și a trebuit să se mulțumească cu medaliile de argint, după ce la ultimul turneu final, desfășurat la sf’ârşitul săptămânii trecute, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea, a cedat cu scorul de 6-9 în meciul decisiv cu Triumf București.

Cele două echipe se aflau la egalitate de puncte după primul turneu final, disputat la Bucureşti, dar cu toate că au evoluat acasă în turneul al doilea, orădenii nu au reușit să-i învingă pe bucureșteni, terminând pe locul II și devenind vicecampioni naționali.

Primul sfert al derby-ului Crișul – Triumf s-a încheiat în avantajul oaspeților, care conduceau cu 2-1. Până la pauza mare aceștia și-au mărit considerabil avantajul, având 6-2 la jumătatea disputei. Sfertul III a fost adjudecat clar de orădeni, cu 3-0, însă în ultimele opt minute de joc, bucureștenii au marcat de trei ori, iar orădenii o singură dată, astfel că scorul final a fost 9-6 pentru Triumf.

În celelalte partide, elevii antrenorilor Eugen Băjenaru şi Ladislau Vekerdi au obținut trei victorii, impunându-se cu: 15-3 în fața celor de la Dinamo, 23-5 cu CSM Cluj, 9-4 cu CSS nr. 1 București, dar și un rezultat de egalitate, 6-6 cu Steaua.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *