Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Echipa de tenis cu piciorul „Tengo” Salonta, „cea mai activă comunitate” din țară


Desfășurată la Cluj Napoca, prima ediție a Galei Tenisului cu piciorul din România a adus reprezentanților acestei discipline sportive bihorene mai multe premii.
Astfel, Georgel Bobiș a fost desemnat cel mai bun senior, Alex. Sorean, cel mai bun junior, Vasile Sorean, cel mai bun antrenor, iar echipa Tengo Salonta a fost desemnată „cea mai activă comunitate”. Alte premii au primit însă și Gheorghe Grădinaru și Petru Boroș.
Primele premii, dublate și de un bonus financiar, au fost acordate de către Teofil Câmpean, director la „Rondocarton” Cluj-Napoca. Acesta l-a premiat pe Paul Negru, cel mai bun organizator de turnee, dar și pe bihorenii Alex. Sorean, desemnat drept cel mai bun junior, respectiv Georgel Bobiș, cel mai bun senior.
Un alt moment important al evenimentului s-a petrecut apoi, când România și-a anunțat candidatura oficială pentru organizarea Campionatelor Mondiale de Futnet, ediția 2018, cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.
S-a vorbit însă și despre alte proiecte de anvergură ale Asociației, iar în cuvântul de închidere, Sorin Bogdan a anunțat intenția de a deschide o Academie de tenis cu piciorul, care să poarte numele profesorului ploieștean Octavian Bălteanu.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *