Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Echipa feminină de baschet CSU CSM Oradea între cele 18 echipe din Liga I


Echipa feminină de baschet CSU CSM Oradea se numără între cele 18 echipe înscrise în ediția 2017-2018 a Ligii I. Gruparea bihoreană, antrenată de Ioana Anica si Adriana Niculescu, este una dintre cele opt formații cu drept de promovare în această competiție. Celelalte zece sunt grupări satelit ale echipelor din Liga Națională de baschet feminin.

De menționat că, potrivit prevederilor Regulamentului Specific al Ligii 1 la baschet feminin – ediția 2017/18, CSU CSM Oradea a fost repartizată în Grupa 3, alături de Universitatea 2 Cluj-Napoca, CS Baschet 2 Arad, CSM 2 Satu Mare, SCM 2 Timișoara și ACS KSE Târgu Secuiesc.

Echipa orădeană tinde să promoveze anul acesta și pentru aceasta a transferat două sportive care au mai jucat sub culorile CSU, Melania Kokovay și Ruxandra Chiș. Alături de acestea au mai sosit doua junioare, Andreea Mititelu și Anamaria Câmpeanu, crescute în pepiniera celor de la CSS 1 Constanța, sub comanda profesoarei Ramona Coroama.

In cursul zilei de marți sunt așteptate să sosească în Oradea și cele două jucătoare de peste ocean, pe care conducerea clubului orădean le-a achiziționat. Este vorba despre Britanny Dorsett și Kayla Mobley.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *