Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Echipa de baschet CSM CSU a avut cel mai bun joc al sezonului


Echipa orădeană de baschet masculin CSM CSU a făcut, luni seara, unul dintre cele mai bune jocuri din acest sezon. Elevii antrenorului Cristian Achim au întâlnit echipa locală SCM Timișoara, în cadrul primei etape din returul Grupei A a Ligii Naționale.

Formația campioană și-a respectat blazonul, a strâns rândurile și s-a impus la o diferență considerabilă, cu scorul de 99-76, după ce și-a zdrobit adversarul.

Încă din start, orădenii s-au instalat la conducerea jocului și treptat s-au distanțat pe tabelă. Astfel, după primul sfert conduceau cu 34-18, la jumătatea partidei scorul a fost 55-39 în favoarea lor, iar în ultima pauză, 75-56.

Antrenorul Cristian Achim a rulat întreg lotul avut la dispoziție și cu excepția lui Meluț, toți jucătoii și-au trecut numele pe lista marcatorilor, principalul fiind Kris Richard, cu 20 de puncte.

Cu acest prilej a debutat și jucătorul Pavle Reljic, care a marcat două puncte chiar în ultima secundă a jocului.

„Acesta a fost unul dintre meciurile dintr-o categorie aparte. Un meci în care unei echipe i-a ieșit totul, iar cealaltă căreia nu i-a ieșit aproape nimic. Mă bucur că de această dată am fost noi în situația echipei învingătoare. Noi am marcat foarte bine, inclusiv din situații dificile și aș vrea să remarc că Timișoara a terminat cu 2/20 la trei puncte, ceea ce nu se va mai întâmpla niciodată în această formulă. E clar că nu asta este valoarea Timișoarei și nici diferența dintre cele două echipe nu este aceasta”, a spus, la finalul jocului antrenorul orădenilor, Cristian Achim.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *