Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Eveniment editorial: „Cartea Peşterii Meziadului”, ediţia a II-a


Centrul pentru Arii Protejate şi Dezvoltare Durabilă Bihor a scos de sub tipar cea de a doua ediţie a monografiei „Cartea Peşterii Meziadului. Faţă de prima ediţie, apărută în anul 2015, acest volum cuprinde mai multe fotografii şi se distinge prin coperta cartonată, de înaltă ţinută.

„Ne-am văzut nevoiţi să facem demersurile legate de apariţia acestei a doua ediţii datorită succesului neaşteptat de care s-a bucurat cea dintâi. Încercăm să oferim celor ce iubesc frumuseţile naturii şi judeţul Bihor un volum la calitate «premium». Este mai mult decât o carte, este un album ce poate fi oricând un foarte frumos cadou”, a declarat preşedintele C.A.P.D.D. Bihor, Paul Iacobaş.

Apariţia celei de a doua ediţii a „Cărţii Peşterii Meziadului” a fost posibilă datorită sprijinului financiar acordat de Consiliul Judeţean Bihor, Romanian – American Foundation şi Fundaţia pentru Parteneriat.

Din primele zile ale anului 2017, cartea va putea fi achiziţionată la Peştera Meziad, Peştera cu cristale din mina Farcu şi de la sediul C.A.P.D.D. Bihor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *