Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Evoluție bună la calificarea baschetbalistelor de la CSU CSM Oradea, în Liga I


Baschtbalistele de la CSU CSM Oradea au obținut o victorie și au înregistrat un eșec în meciurile pe care le-au disputat în ultimele trei zile pe teren propriu, în cadrul fazei semifinale a campionatului Ligii I, ediția 2017-2018.

Astfel, dacă sâmbătă orădencele au cedat cu scorul de 49-77, în disputa cu Phoenix Constanța, luni acestea s-au impus cu 65-30 în jocul cu CSM CSȘ Ploiești. Ambele partide au avut loc la Arena „Antonio Alexe”.

Meciul cu CSM CSȘ Ploiești, din faza semifinală a Ligii 1 la baschet feminin – ediția 2017/18. Confruntarea a avut loc luni (16.04), la Arena Antonio Alexe și s-a încheiat cu scorul de 65-30.

În confruntarea de sâmbătă, oaspetele s-au impus clar, după ce pe sferturi s-a consemnat: 16-20, 8-19, 13-17 și 12-19.

În schimb, luni dimineața, bihorencele s-au impus la fel de clar în partida cu echipa prahoveană, scorul de 65-30 reliefând cât se poate de bine diferența de valoare dintre cele două combatante.

Jocul a fost controlat de formația gazdă în pofida unui început de meci echilibrat. Scorul la prima pauză a fost de 12-10 pentru CSU CSM, dar, apoi, apărarea în pressing pe tot terenul a dat roade și a desprins-o pe formația bihoreană decisiv în cadrul celui de-al doilea sfert. Astfel, la pauza mare scorul a fost 41-17.

În sfertul III, ecartul a trecut și de 30 de lungimi, scor 57-24 la ultima pauză.

În ultimul act situația a fost ceva mai echilibrată, dar și aceste zece minute au fost adjudecate de gazde, la limită, cu un coș marcat în ultima secundă, de Ciortan.

În partida cu ploieștencele, Gavra și Mobley au marcat câte 11 puncte fiecare, Dorsett a adăugat 10, Ciortan a înscris 8 puncte, Croitoru a marcat 7, Kokovay a terminat cu 6, Chiș și Mititelu au avut câte 5, iar Kozma a încheiat cu 2 puncte.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *