Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Expoziția anuală Varadinum 2023


Vă invităm cu drag vineri, 12 ianuarie 2024, la ora 18, la Lotus Center (zona Pellini Café) din Oradea, unde va avea loc vernisajul expoziției anuale de fotografie a membrilor Varadinum Foto Club 2023, de Ziua Artei Fotografice în România. Pe simeze vor fi expuse 68 de fotografii, realizate de 68  membri ai clubului, cele mai reușite fotografii care au câștigat premii la Saloanele Internaționale de Artă Fotografică din țară și din afara țării: portrete, peisaje, fotografii de stradă și fotografii conceptuale!

Cu această ocazie, vor fi înmânate cardurile de membru Varadinum, pe anul 2024 și vor fi premiați primii 10 cei mai harnici membri din fotoclub, care au obținut rezultate de excepție,  la Saloanele Naționale și Internaționale de Artă Fotografică, cât și pentru activitatea fotografică depusă în anul 2023.

Clasamentul arată astfel:

Locul 1- Vincze Szabolcs din Huedin cu 10.510 puncte

Locul 2- Mariana Scubli din Sighetu Marmației cu 8.050 puncte

Locul 4-Cătălin Arcu din Cluj Napoca cu 4.280 puncte

Locul 5-Adriana Ceaușescu din Timișoara cu 1.670 puncte

Locul 6 – Iuliana Pașca din Baia Mare

Locul 7 – Eva Kenez din Ungaria

Locul 8 – Csaba Karako din Satu Mare

Locul 9 – Rebeca Karako din Satu Mare

De asemenea, va fi acordat un Premiu de Excelență lui Ovidiu Opriș din Baia Mare, pentru valorificarea și promovarea valorilor culturale și tradiționale  a ,,Țării Lăpușului” sub brandul ,,Teleleu din Maramureș”.

Varadinum Foto Club a fost înființat în 2017, de către Adela Rusu și Ovi D.Pop și are în prezent 71 de membri, din Franța, Ungaria, Italia, Dubai și din mai multe orașe din România. În cadrul vernisajului vor fi distribuite și cataloagele ,,We are Varadinum” în care, fiecare membru din club, are o pagina personală de promovare.

Mulțumim Durans Press pentru printuri și cataloage!

Varadinum Foto Club din Oradea, este la ora actuală cel mai activ și mai puternic fotoclub din România, care a obținut locul 15 din 226, la competiția celor mai bune fotocluburi din lume, clasament realizat de Federația Internațională de Artă Fotografică FIAP pe anul 2023.

 

 

 

 

 

 

Vă așteptăm cu mult drag!

Adela-Lia RUSU
EFIAP/d1, EPSA, EDIPA/p MAAFR
Vicepresident Varadinum Foto Club Oradea
Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *