Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Facultatea de Arte a Universității din Oradea la Transilvania Fashion Festival


Cei trei studenți și dascălul lor, lect. univ. dr. Olimpia Urdea, de la Departamentul de Arte Vizuale, al Facultății de Arte a Universității din Oradea, care au participat la „Transilvania Fashion Festival”, au reușit să se facă remarcați la Cluj Napoca.

Organizatorii evenimentului, patronat de European Fashion Council și Fashion TV, pus în scenă de Departamentul de Modă – Design Vestimentar, al Universității de Artă și Design Cluj-Napoca, i-au onorat pe creatorii orădeni cu o Diplomă de Excelență, acordată pentru „prestația deosebită” avută în cadrul festivalului.

Lect. univ. dr. Olimpia Urdea spune că la „Transilvania Fashion Festival” au participat nu mai puțin de 50 de designeri români și studenți care se pregătesc să debuteze în această profesie. „A fost primul astfel de eveniment organizat în România, eveniment care și-a propus să adune toate facultățile de profil din țară. Scopul nostru fiind tocmai acela de a contribui la creșterea vizibilității designerilor români”.

Prezentă și ea la „Transilvania Fashion Festival”, Ioana Georgescu Salvin, este unul din  absolvenții de succes ai Universității din Oradea. Colecția ei, Ka-Anna, coordonată de lect. univ. dr. Olimpia Urdea, s-a bucurat de aprecieri unanime, din partea publicului și a breslei.

 

 

 

 

 

Florin BUDEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *