Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Fii Moș Crăciun în viața lor, parte din Campania Bradul Copiilor !


Crăciunul e momentul unic din an, când iubirea, fericirea și veselia dăinuie în jur.
De Crăciun, nu-i uita pe cei care nu se bucură la fel de mult ca noi. Fii mai bun! Fii mai darnic și dăruiește de la suflet pentru suflet!, este sloganul campaniei.
Campania Bradul Copiilor îi așteaptă pe cei cu suflet mare să înveselească chipurile copiilor. Scopul îl constituie strângerea de fonduri și cadouri care să fie dăruite copiilor cu posibilităţi financiare reduse.
Campania este organizată de Asociația Caritas Eparhial Oradea în cadrul Târgului de Crăciun Oradea, având ca partener Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și din regiune.
Bradul Copiilor se desfăşoară între 30 noiembrie, odată cu deschiderea Târgului de Crăciun Oradea și 31 decembrie 2016.
O primă etapă a fost amplasarea unor urne pentru donațiile partenerilor – comercianții Târgului de Crăciun.
Cea de-a doua etapă se desfășoară în perioada 16-23 decembrie 2016, între orele 17–20, când fiecare comerciant va pune în vânzare câte 3 produse pe care doritorii le vor putea cumpăra cu scopul de a le depune în cufărul Bradul Copiilor, amplasat lângă statuia Mihai Viteazul din Piața Unirii. De asemenea, vizitatorii târgului vor putea să se fotografieze cu un cadru mobil pentru a avea o amintire de la Târgul de Crăciun Oradea 2016, putând răsplăti această amintire printr-o donație.
„Cadourile şi banii strânși vor susține activitățile copiilor din centrele de zi ale Asociației Caritas Eparhial Oradea și familiile lor, în primele luni ale noului an”, susține Cristina Todorean, Responsabil de comunicare şi Relaţii Publice al Asociației Caritas Eparhial Oradea și organizator al Campaniei Bradul Copiilor.

Alice Cazan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *