Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Finala Campionatului Național de Judo pentru seniori, la Cluj-Napoca


La sfârșitul săptămânii, Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj Napoca este gazda Finalei Campionatului Național de Judo pentru seniori, individual.

Noua conducere a Federației Române de Judo, recent aleasă, cu președintele Cosmin Gușă în frunte, dorește să debuteze, astfel, prin această organizare a unei finale de Campionat Național, care „să se situeze la standarde internaționale, inclusiv prin oferirea de premii substanțiale câștigătorilor de medalii”, după cum precizează antrenorul orădean Emil Morar.

Potrivit organizatorilor, se așteaptă o participare numeroasă din toată țara, astfel ca apoi să se treacă la formarea loturilor naționale.

Din Oradea, participă aproximativ 20 de sportivi de la CSM Liberty și LPS-CSS Liberty, sportivi care sunt pregătiți de profesorii Emil Morar, Aurelian Fleisz și Alexandru Goncearenco.

După cum mai precizează tehnicianul Emil Morar, „obiectivul este obținerea a 5-6 medalii, dintre care 1-3 de aur”.

Printre favoriții la medalii se numără: Larisa Florian, Andreea Florian și Lorena Podelenczki (la feminin), respectiv Laszlo Szoke, Dan Fâșie, Vlad Vișan, Zoltan Farkas, Adrian Merge, Valentin Radu și Daniel Matei (la masculin).

Nu va putea să-și apere, însă, titlurile câștigate la ultimele două ediții ale Campionatului Național de seniori, Ioana Hanas, înca nerefacută după o operație la genunchi.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *