Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Formația de polo CSM Digi Oradea și-a definitivat lotul pentru ediția 2018-2019


Întrucât noul sezon competițional bate la ușă, vicecampioana României la polo, formația CSM Digi Oradea si-a completat lotul de jucatori cu alți doi sportivi, ba mai mult, chiar și-a definitivat lotul pentru ediția 2018-2019.

Cele două achiziții sunt doi sportivi japonezi, Seiya Adachi si Yusuke Inaba, care s-au alăturat deja efectivului formatiei antrenate de Dorin Costrăș si Ciprian Cîmpianu.

După cum notează site-ul oficial al clubului orădean, „ambii sunt componenti ai primei reprezentative de polo a Japoniei” și „ei se alătură cu întârziere echipei bihorene datorită obligațiilor pe care le-au avut față de echipa națională niponă”.

Seiya Adachi are 23 ani si este component al primei reprezentative nipone de mai multi ani, incluzand participarea la Jocurile Olimpice 2016 de la Rio de Janeiro. El a jucat și la Campionatul Mondial de anul trecut de la Budapesta, unde a înscris sapte goluri împotriva echipei SUA.

La rândul său, Yusuke Inaba este foarte tânăr, în vârstă de doar 18 ani. El vine în România de la VK Budva, din Muntenegru, formație alături de care a fost vicecampion național.

Pe de altă parte, conducerea echipei CSM Digi Oradea a anunțat deja Federatiei Române de Polo componenta lotului de jucatori cu care va aborda sezonul competițional 2018-2019 înLEN Champions League. Lotul cuprinde 17 sportivi, 12 dintre acestia fiind autohtoni, iar cinci sunt straini – doi sârbi, doi japonezi și un brazilian.

Astfel, antrenorii Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu îi vor avea la dispoziție pe: Maximilan Costa, Cristian Dobre, Viktor Kovats, Bogdan Remeș, Ramiro Georgescu, Raul Gavriș, Levente Vancsik, Robert Gergelyfi, Nichita Ilisie, Roland Szabo, Ferenc Czenk, Gustavo De Freitas (brazilian), Stefan Zivojinovic (sârb), Aleksa Petrovski (sârb)m Yusuke Inaba (japonez), Seiya Adachi (japonez) și Alex Popoviciu.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *