Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Fotbalistul George Pușcaș a marcat pentru Naționala de Tineret U 21


Marți seara, tânărul atacant, care evoluează în Italia, a înscris unicul gol al reprezentativei României în meciul de la Ovidiu, cu Elveția, din preliminariile Campionatului European de Fotbal Under 21 din 2019.

Selecționata de tineret a țării noastre a remizat cu scorul de 1-1, în acest joc ce a contat pentru etapa a III-a a Grupei a VIII-a.

Oaspeții au marcat mai întâi, prin Dimitri Oberlin, în minutul 19, dar, după doar trei minute, România a egalat prin golul lui George Pușcaș, care a înscris după o centrare a lui Costache.

După două victorii consecutive, tricolorii au fost ținuți în șah, astfel, de Elveția. Totuși reprezentativa de tineret a României ocupă primul loc în clasament, cu 7 puncte, urmată fiind de Elveția, cu 4 puncte, Țara Galilor șiBosnia, cu câte puncte, Portugalia și Liechtenstein, fără niciun punct.

Următorul meci al tinerilor tricolorilor va avea loc pe 6 octombrie, în deplasare, tot cu Elveția.

De menționat că se vor califica direct la turneul final al Campionatului European câștigătoarele celor nouă grupe, în timp ce patru ocupante ale locurilor secunde, cu cel mai bun punctaj, vor disputa jocuri de baraj.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *