Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

„Fumatul nu numai că este dăunător, dar nici nu mai e la modă!”


Ați observat că în ultimii ani așa numita modă a stilului de viață s-a schimbat radical ? A început epoca așa numitului stil de viață sănătos: fitness, alimentație sănătoasă, iar în locul berii seara, un cocktail cu proteine dimineața. Există o mulțime de ”remedii”  pentru cei ce se lasă de fumat, nu tocmai eficiente. Plasturii, sprayurile, țigările electronice și chiar discurile cu hipnoză, toate acestea nu sunt deloc ieftine, îl ajută pe unul din zece fumători și continuă să fumeze.

S-A GĂSIT SOLUȚIA!

Acum fiecare are posibilitatea de a renunța la fumat, fără efort!

În ultimii ani oamenii de știință au căutat o metodă simplă și eficientă, care, fără să afecteze cumva sănătatea și fără sindromul renunțării la fumat, să elimine dependența de nicotină în mod natural.

Sună a utopie, însă uniunea cercetătorilor israelieni și români a găsit totuși o asemenea metodă! În anul 2017 Specialisti in laboratorul au realizat testele clinice finale și au făcut public faptul că s-a găsit ”salvarea împotriva fumatului”! Este vorba despre un set compus din doi magneți Zerosmoke.

Principiul acțiunii magneților Zerosmoke se bazează pe auriculoterapie. Aceasta este o știință, care pretinde că în urechea omului sunt o multitudine de puncte, fiecare dintre ele fiind legat de o parte a corpului sau de creier. Astfel, acționând asupra unei anumite părți a urechii, poate fi eliminată complet dependența de tutun, atât din punct de vedere somatic, cât și psihic. Acești biomagneți, în numai o jumătate de an, și-au câștigat o popularitate fantastică, la Tel-Aviv, în patria laboratorul, apoi în țările Europei și în SUA: cu ajutorul produsului Zerosmoke au renunțat la fumat mulți oameni politici din Europa și vedete de Hollywood, precum și sute de mii de oameni obișnuiți. Magneții îi ajută pe absolut toți oamenii, indiferent de sex, vârstă și de durata de când fumează.

În România multă vreme magneții nu au putut fi găsiți, însă a început procesul certificării lor și au trecut testele clinice. Au participat aproximativ 1000 de voluntari.

Dialogăm cu domnul Aurelian Tănase, medic narcolog, doctor în științe medicale, coordonatorul experimentului.

– Domnule Dr. Aurelian Tănase, detaliați vă rog amănunte despre efectele cercetărilor legate de magneții Zerosmoke ?

– Toate testele au avut rezultate pozitive. Remediul este într-adevăr eficient și nu are contraindicații.

– Cum a decurs experimentul efectuat pe o mie de persoane ? Cum ați găsit atâția voluntari?

– De fapt, doritorii au fost mult mai mulți ! Nici nu vă închipuiți câți bărbați și câte femei au vrut să aibă șansa de a scăpa de acest viciu ! În timpul experimentului absolut toți voluntarii au renunțat la fumat ! În diferite intervale de timp: unii în a cincea zi, alții în a douăzeci și opta. Este o situație fără precedent ! Efect 100% !

– Dar ce să facă cei ce nu au avut norocul de a participa la experiment? Cum și când vor putea fi achiziționați acești biomagneți, pentru a scăpa de dependența periculoasă?

– Deoarece această metodă este certificată și înregistrată pe teritoriul României, magneții vor apărea în curând în vânzare! Acum există un singur furnizor oficial pentru biomagneții Zerosmoke în România și după câte știu, acest set poate fi achiziționat doar de pe site-ul furnizorului. Le urez tuturor fumătorilor, fără excepție, să scape de acest viciu mortal!

– Priviți în jur: fumatul nu numai că este dăunător, dar nici nu mai e la modă! Este la modă să fii sănătos și sportiv ! Îndrăzniți ! Acum puteți renunța la fumat !

sursa: rommedic.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *