Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Gala atletismului bihorean, ediţia a XX-a


Desfășurată într-un timp maraton, de peste trei ore, Gala atletismului bihorean a fost una jubiliară în acest an, marcând a XX-a ediție. Sub aceste auspicii s-a desfășurat, festivitatea de premiere a celor mai buni atleți bihoreni, marți, la cantina LPS Bihorul.
Cum era de așteptat, Laviniu Chiș a fost desemnat atletul anului în județul Bihor. Pe locul al II-lea s-a situat tot un alergător, Vasile Conț, iar pe poziția a III-a, Sergiu Perțe, la săritura în înălțime.
Pe lângă premierea în sine, pe parcursul festivității au fost proiectate imagini de la edițiile anterioare ale galei, dar și de la principalele performanțe ale atletismului bihorean din ultimii 20 de ani, locul III al Cornelei Deiac din Maroc, dar și principala performanță a atletismului din Bihor, titlul mondial la juniori al Ligiei Grozav fiind îndelung aplaudate de cei prezenți după prezentarea imaginilor. De altfel, la gala din acest an a fost prezentă și Ligia Grozav, cea care l-a și premiat de altfel, pe sportivul clasat pe primul loc în acest an în ierarhia Asociației Județene de Atletism Bihor, Laviniu Chiș.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *